Steeds meer bankzaken kunt u zelf regelen vanaf uw computer of (mobiele) telefoon. Daarvoor hoeft u niet naar een van onze kantoren te komen. Wilt u bijvoorbeeld uw verzekeringen aanpassen, een nieuwe pas aanvragen of een incasso terugboeken? U regelt het direct, gemakkelijk en snel online. Dit betekent dat u 24 uur per dag gebruik kunt maken van onze dienstverlening en dus niet geheel afhankelijk bent van de openingstijden van onze bank. Snel, handig en eenvoudig! Natuurlijk bent u altijd welkom bij ons op één van onze kantoren. Met 2 kantoren, een servicekantoor en 18 geldautomaten zijn wij altijd in de buurt.


Rabo apps

Regel uw bankzaken met uw mobiele telefoon. De Rabobank biedt verschillende apps en mobiele sites om uw bankzaken te regelen met uw mobiele telefoon. Sms MOBIEL naar 7226

Wilt u weten welke apps voor uw smartphone beschikbaar zijn? Sms MOBIEL naar 7226 en u ontvangt een handig overzicht van de mobiele diensten van de Rabobank op uw telefoon. U kunt direct de apps downloaden en de mobiele sites openen. Of bekijk hier het overzicht.


Bereikbaarheid

U kunt ons bereiken via de volgende kanalen:
Twitter: @RaboHelmond
Telefonisch:
Ondernemersdesk: +31 (0)492 594 521
Particulieren: +31 (0)492 594 594
Wonen & Hypotheken: +31 (0)492 594 570

Via onze website:
www.rabobank.nl/helmond